Chiar de la început, în 1950 când încă era o mică afacere familiară și până în prezent, ajungând să fie una dintre cele mai mari și importante companii internaționale din sectorul cofrajelor,

 

Alsina s-a bazat pe vasta sa experiență și pe cunoștințele sale pentru a-și dezvolta serviciile și pentru a-și îmbunătăți sistemele de cofrare, oferind astfel clienților săi cele mai bune soluții mizând pe închirierea cofrajelor recuperabile, îmbunătățindu-le în mod constant pentru a obține cea mai bună variantă a fiecăruia dintre produsele sale.

 

Acest tip de cofrare oferă avantaje multiple în ceea ce privește cofrajul tradițional și, prin urmare, rezultate mai bune pentru clienții noștri. Iată așadar 10 motive pentru care utilizarea cofrajului recuperabil produs de Alsina poate fi pozitivă pentru dumneavoastră.

 

#1 Cofrajele recuperabile permit maximizarea performanțelor la fața locului.

Conceptul de „recuperare” în cadrul sistemelor de cofrare permite o economisire semnificativă la utilizarea echipamentului de cofrare, fiind posibilă o recuperare de până la 80% din acesta în cea de-a treia sau a patra zi de golire pentru a-l folosi din nou, permițând astfel o reducere a orelor de muncă alocate tâmplăriei și materialelor de pe șantier.

 

#2 Pe termen lung este mai economic.

Tehnologia de cofrare recuperabilă permite chiar industrializarea proceselor de construcție, atât pentru cofrarea grinzilor aparente, cât și pentru plăcile de orice tip, reducându-se astfel costurile de producție. În plus, deoarece Alsina își închiriază produsele, clientul poate economisi costurile de achiziție, întreținere și structura necesară pentru stocare.

 

#3 Este mai ecologic, deoarece materialul este reciclat constant pentru a putea fi utilizat în mod repetat în aceeași lucrare. În contextul lanțului de custodie a cofrajului, grupul Alsina înlocuiește elementele pierdute și asigură gestionarea reciclării materialelor care alcătuiesc sistemele precum lemn, oțel, plastic etc.

#4 Permite lucrul în condiții de siguranță și eficiență totală. De la începuturile sale, Alsina a mizat puternic pe inovație în acest sens, creând sisteme de cofrare care permit o rentabilitate mai mare fără să fie afectată siguranța și eficiența, făcând posibilă utilizarea de către clienții noștri a unor sisteme de cofrare optime la un preț accesibil. În plus, Alsina oferă și sisteme de securitate specifice pentru a asigura siguranța operatorilor atunci când lucrează la înălțime mare, cum ar fi sistemul Alsipercha.

#5 Este proiectat special pentru aceasta.

Alsina acumulează peste 65 de ani de experiență în crearea și dezvoltarea de sisteme de cofrare recuperabile, permițând adaptarea acestora cu flexibilitate maximă la nevoile clientului. În plus, grupul include un departament dedicat proiectării de soluții speciale adaptate nevoilor clientului cu un procent ridicat de sistem recuperabil și o parte minimă de sistem special. Și faptul că toate sistemele au fost create în Alsina permite o creștere a compatibilității dintre toate aceste sisteme ca factor de rentabilitate în muncă.

 

#6 Oferă o mare rezistență și flexibilitate, putându-se asambla și dezasambla repede și ușor.

Alsina dispune de o gamă variată de sisteme de cofrare recuperabile care au fost proiectate pentru a fi flexibile și practice atât în timpul utilizării cât și în momentul asamblării și dezasamblării acestora, economisind astfel timp și reducând complicațiile în realizarea proiectului.

 

#7 Închirierea cofrajelor recuperabile include serviciul integral oferit de Alsina.

Cu aceasta se dorește atingerea unui grad de calitate totală prin monitorizarea și controlul fiecărui domeniu și etapă implicată în fiecare proiect nou, adaptându-se la nevoile clientului și efectuând un studiu tehnic pentru a propune o ofertă adaptată care să ofere diverse soluții pentru realizarea acesteia. Astfel, Alsina oferă unul dintre cele mai complete servicii de pe piață, ceea ce permite Grupului să participe la proiecte cu cerințe speciale și complexitate ridicată.

 

#8 Oferă o Garanție a calității Alsina, care funcționează conform certificării ISO 9000 din 2003, ulterioară certificăriiISO 9001:2008 -una dintre cele mai complete certificări de pe piață-, pentru vânzarea, închirierea, întreținerea și asamblarea echipamentelor de cofrare, incluzând o rețea proprie de instalații și 32 de filiale care permit companiei asigurarea unui serviciu optim de închiriere și furnizare de soluții de cofrare.

 

#9 Este inclus suportul tehnic în timpul lucrului.

De asemenea, Grupul dispune de o rețea de tehnicieni profesioniști experți care monitorizează și asigură suport tehnic în timpul desfășurării lucrărilor, oferind soluții eficiente și rentabile, corectând rapid orice eveniment neprevăzut prin aplicarea de acțiuni corective și preventive care vizează atingerea obiectivelor proiectului cu succes.

#10 Sistemele noastre sunt testate în fiecare zi pe șantier, aceasta fiind cea mai bună garanție a calității și eficienței

De la acest link puteți accesa mai multe exemple de proiecte internaționale de diferite tipuri realizate folosind cofrajele recuperabile Alsina. Nu renunțați la acestea!

Pentru mai multe informații despre serviciile sau soluțiile de cofrare Alsina contactați-ne.