Alsina tocmai a publicat pe canalul YouTube un videoclip în care puteți vedea unele din cele mai unice proiecte implementate de companie în cursul anului 2017.

 

În acest fel, videoclipul cuprinde o mare varietate de proiecte care alcătuiesc un spectru vast de lucrări în care grupul a colaborat, fie ele rezidențiale, infrastructuri de transport, hidraulice, legate de industrie sau de construcție de echipamente.

 

Astfel, sunt incluse proiecte precum: Barajul Yaurisque din Peru, Centrul Comercial Grabiszyńska din Polonia, Hotelul Sol y Mar din Spania, Șoseaua Dei Moli din Italia, Office Park din Mexic, printre alte proiecte.

 

Canalul firmei Alsina de pe Youtube a fost creat în 2011. De la această dată și până în prezent au fost publicate mai mult de 100 de videoclipuri. Suntem urmăriți de 685 de abonați, iar această cifră va crește, deoarece planul este de a continua să oferim conținuturi valoroase în mai multe limbi, ca și până în prezent. Numărul de persoane care au vizionat aceste videoclipuri este de 223.368.