Grupul Alsina și-a actualizat site-ul web dedicat gamei de soluții disponibile din familia de produse de securitate Alsipercha; www.alsipercha.com.

Noul site web, care poate fi vizitat în limbile spaniolă și engleză, are un design nou, care include știri legate de produs, precum și diferitele sale aplicații în sectoarele construcțiilor, industriei și logisticii.

De asemenea, oferă vizitatorului posibilitatea de a se abona la un buletin informativ cu informații relevante și opțiunea de a descărca cataloagele, manualul de montaj, certificatele și rapoartele (CE, OSHA/ANSI-CSA etc.).

Alsipercha s-a născut ca un produs revoluționar pentru protecția individuală pentru prevenirea căderii lucrătorilor de la înălțime și-a extins rapid gama de accesorii și soluții, ceea ce l-a transformat într-unul dintre cele mai importante produse de securitate ale grupului Alsina.

Creșterea sa solidă și exponențială de la an la an, a determinat în 2012 crearea unui site web specific, unde pot fi consultate toate avantajele și aplicațiile posibile, pe lângă prezentarea unor cazuri reale și furnizarea tuturor informațiilor tehnice și comerciale necesare.

Alsipercha constă dintr-un sistem de protecție individuală, format dintr-un corp pliabil din oțel și un dispozitiv retractabil care se blochează atunci când se produce o accelerare în caz de cădere, împiedicând căderea în gol a utilizatorului. Datorită designului său inovator, acesta oferă o libertate totală de mișcare (360º) atunci când se rotește în jurul axei proprii permițând operatorului să efectueze în siguranță operațiunile de montare a panourilor, balustradelor de siguranță, panourilor de cofrare și în general, în toate situațiile legate de montarea cofrajului în care există riscul căderii de la înălțime.

 

Alsipercha poate fi combinată cu o gamă largă de accesorii, printre care se numără:

– Tubul teacă (montat în faza de cofrare a planșeelor orizontale)

– Cleme pentru pilon metalic (ansamblu de cleme reglabile pentru conectarea pilonilor de tip IPN, HEB între 15 și 45cm)

-Tripod (pentru încărcarea/descărcarea camioanelor, disponibil în 2 înălțimi: 5,5 și 6,5m)

– Contragreutate MF (fără a fi necesară ancorarea, utilizează greutatea camionului cu rol de contragreutate pentru încărcarea/descărcarea camioanelor. Disponibilă în 2 înălțimi: 5,5 și 6,5m)

– Post (suport care reduce semnificativ spațiul de ancorare al sistemului)

– Conector Perete (suport de legătură la perete)

-RAIL (linie de legătură rigidă, certificată ATEX, care poate fi combinată cu trepied, cleme metalice, contragreutate MF, post sau conector de perete)

 

Această amplă gamă de soluții posibile l-au transformat într-unul dintre produsele de referință la nivel global pentru protecția împotriva căderii de la înălțime, atât în sectorul construcțiilor, unde este lider de piață de peste 15 ani, cât și în sectoare industriale, datorită versatilității sale largi și a multiplelor sale combinații posibile.

Această nouă pagină web include, de asemenea, lansarea recentă a ALUPERCHA, care este o versiune ușoară și cu montare manuală a originalului ALSIPERCHA.

Pagina web www.alsipercha.com oferă acces, într-un mod structurat și simplu, la toate informațiile legate de acest produs de securitate și servește în același timp pentru a facilita deschiderea produsului spre noi piețe.