Confederația Spaniolă a Întreprinderilor Mici și Mijlocii (CEPYME) a promovat un proiect ambițios care urmărește identificarea, selectarea și promovarea unui grup de 500 de companii care determină creșterea mediului de afaceri atât prin rezultatele obținute în ultimii ani cât și prin capacitatea lor de a genera activitate economică și ocuparea forței de muncă, prin potențialul inovator și prin impactul internațional.

În acest sens, Encofrados J. Alsina SA a fost aleasă să facă parte din CEPYME500 și va fi integrată într-un grup select de companii lidere în sfera creșterii activităților de afaceri în Spania.

Alsina a îndeplinit o serie de criterii în ceea ce privește cifra de afaceri, creșterea susținută, mărimea și rentabilitatea – conform datelor publice disponibile privind compania – și care au fost evaluate riguros pentru a ne plasa printre aceste 500 de companii de renume.

Companiile din cadrul CEPYME500 sunt enumerate într-o publicație anuală tipărită, un ghid pentru referință și consultare, care va fi prezentat în octombrie pentru mass-media și unde vor putea fi urmărite și analizate datele principale ale acestor companii, un scurt istoric al originii lor, interviuri cu reprezentanții acestora, principalele realizări și proiectele viitoare.