Alsina România sărbătorește cea de-a zecea aniversare pe piața construcțiilor. În decursul acestui deceniu, ar trebui menționate, în special, introducerea sistemelor moderne de cofrare și capacitatea echipei sale de a oferi clienților unele dintre cele mai complete servicii din sectorul cofrajelor.

 

Alsina România, un deceniu de valoare adăugată

Cofraje Alsina România este filiala românească a Grupului Alsina, o întreprindere multinațională specializată în închirierea și vânzarea de sisteme de cofrare pentru construcții.

Filiala împlinește deja primii 10 ani de prezență pe piață și dispune de propria echipă de XX de persoane distribuită între birourile sale situate în centrul orașului București și centrul său logistic situat în Ghimpați.

Reacțiile pozitive ale clientului român la sistemele și procesele întreprinderii Alsina s-au datorat, în principal, atitudinii echipei Alsina din România, care s-a evidențiat prin capacitatea de a se adapta la sistemele de construcție, angajamentul echipei și capacitatea de a răspunde cerințelor clienților.

Prezență puternică pe piața românească

În decursul acestui deceniu, întreprinderea a înregistrat o creștere semnificativă pe piața cofrajelor din România, cu o participare semnificativă la piața cofrajelor.

Alsina România a devenit unul dintre cei mai de încredere furnizori în domeniul construcțiilor. În 2017 a colaborat activ la un total de 150 de proiecte diverse, și chiar dacă o mare parte au reprezentat-o clădirile rezidențiale, întreprinderea se poate lăuda cu faptul că a executat proiecte pentru mai mult de 100 stații de tratare pe întreg teritoriul și a colaborat intens la executarea diferitelor infrastructuri de drumuri și lucrări civile.

Închiriere și vânzare de cofraje și cintre

Activitatea întreprinderii Alsina se axează pe închirierea și vânzarea sistemelor sale de cofraje de beton.  În prezent, întreprinderea are propriul său portofoliu de peste 60 de sisteme proprii care acoperă aproape toate nevoile structurale.

De mulți ani, întreaga întreprindere operează conform standardului strict ISO 9001:2015, care acoperă, printre altele, întreaga gamă de servicii de proiectare, producție, comercializare, servicii de inginerie.

Trebuie subliniată capacitatea întreprinderii în domeniul afacerilor de închiriere, având propria echipă de logistică cu înaltă calificare care dispune de echipamentul necesar pentru fiecare proiect specific.

Acest lucru este completat de o serie de servicii aferente activității desfășurate, cum ar fi:  Cercetare și dezvoltare, servicii de inginerie, activitate logistică și suport tehnic la fața locului.

Despre Grupul Alsina

Grupul Alsina este o întreprindere familială spaniolă cu mai mult de 65 de ani de experiență în afaceri. În prezent are un personal de 700 de angajați distribuit în 33 de filiale din 18 țări, iar anul trecut grupul a atins cifra de afaceri de 80 de milioane de euro.

Alsina, întreprindere specializată în vânzarea și închirierea de cofraje, operează direct prin intermediul propriilor sale centre de logistică. Pe lângă Spania și România, întreprinderea este prezentă în Portugalia, Italia, Polonia, Maroc, Emiratele Arabe Unite, India, Filipine, Statele Unite, Mexic, Columbia, Panama, Chile, Peru, Uruguay și Paraguay.

În anul 2017, compania a colaborat la peste 3000 de proiecte de construcții din întreaga lume. Capacitatea sa de soluționare a problemelor și gama de sisteme îi permite să colaboreze în aproape toate proiectele de construcții unde este nevoie de cofrare pentru a executa structura de beton „in situ”, fie că este vorba de o clădire rezidențială sau de echipamente, infrastructură, tratarea apei, printre altele.