Alsina România a publicat recent noul catalog al delegației sale în țară, care are un total de 36 de pagini color. Aceasta este o actualizare la cea mai recentă versiune, care are un aspect nou despre versiunea anterioară și se extinde informațiile conținute de aceasta.

Este o scurtă introducere corporativă a Alsina care pune accentul certificarea ISO de produse și servicii ale companiei, departamentul de inginerie și de birou tehnic Alsitec, diferitele tipuri de proiecte de construcții, în care societatea participă în catalog, filialele pe care Alsina le are în lume, precum și o scurtă explicație a serviciului integrat oferit de el.

Pe de altă parte, noul document conține întreaga gamă de sisteme de cofrare Alsina utilizate în România, cu explicații detaliate ale funcționării sale, avantaje, grafice și reprezentări și imagini care arată aplicarea lor în munca, pe baza majorității acestora în proiecte țară

Astfel, catalogul include sisteme de cofrare ca Mecanoconcept, Alumecano, Alucubetas, Mecanoflex, Multiform, panel Alisan, montanți A30, sistemul de securitate Alsipercha, Alispilar, gama de cofraje Alisply, springform, AR-80 schele și CL-40 sau sisteme de alpinism C160 și C240 ​​printre altele.

În cele din urmă, ultimele pagini ale catalogului prezintă o compilație a proiectelor cele mai emblematice realizate de Alsina România în ultimii ani, precum și adresa de contact a delegației în țară. Documentul este disponibil pentru vizionare online sau descărcare la următorul link