De câțiva ani, Alsina s-a angajat să-și informeze publicul prin mijloace electronice, cum ar fi site-ul Web, rețelele de socializare și Newsletter-ul corporativ.

Alsina publică în mod regulat un newsletter electronic prin care comunică într-o manieră relevantă acțiunile sale corporative legate de sectorul construcțiilor și cofrării, începând cu lansarea de noi sisteme, trecând la participarea în cadrul unor multiple proiecte din întreaga lume și până la participarea la evenimente și târguri dedicate sectorului, precum și alte activități semnificative ale companiei în întreaga lume.

Aceste informații profesionale sunt de un mare interes pentru publicul nostru, astfel încât Alsina vă încurajează să vă abonați la acest newsletter care vă va permite să fiți informat cu privire la ultimele noutăți și evenimente ale uneia dintre cele mai dinamice companii din sector.

Pentru a vă abona, trebuie doar să introduceți adresa dvs. de e-mail în acest formular și să acceptați clauza privind protecția datelor personale.

Vă mulțumim pentru interesul dvs. față de grupul Alsina.