ALISPLY CIRCULAR

Este un sistem de cofrare pentru ziduri circulare proiectat pentru a fi manevrat cu macaraua. Alisply Circular este alcătuit dintr-un cadru de oțel zincat și o suprafață de cofrare din laminat fenolic.

Ecranele sunt premontate și trebuie doar ca pe șantier să li se stabilească raza de curbură.Sistemul de îmbinare a panourilor se realizează prin intermediul scoabei rapide și manuale GR-2, utilizate în sistemele Alisply Pereți, Alisply Stâlpi și Alisply Universal.

Alisply Circular permite îmbinarea ecranelor atât pe orizontală, cât și pe verticală cu ajutorul scoabei manuale, prima scoabă manuală de pe piață.

Modulele sunt premontate în fabrică iar pe șantier trebuie numai să li se stabilească raza de curbură. Configurația panoului încorporează elementele necesare în acest scop și nu este nevoie de unelte speciale pentru a curba fenolicul. Ecranul are o grosime de 15cm, facilitând manipularea și depozitarea optimă pe șantier. De asemenea, încorporează un sistem de protecție pentru a preveni dăunarea suprafeței fenolice.

Sistemul Alisply Circular oferă un finisaj de beton aparent datorită utilizării laminatului fenolic de 18mm ca suprafață de cofrare și a configurației panoului, precum și a accesoriilor acestora.

Descărcați catalogul Cofraj Alsina în format pdf

Toate cataloagele și manualele noastre pe Alsina.com