Alisply Retractil

Sisteme de Cofrare · Cofrare piloni

ALISPLY RETRACTIL

Cofrajul retractil pentru geometrii tubulare, oferă versatilitatea necesară pentru realizarea geometriilor de tipul stâlpilor sau casei lifturilor. Panoul retractil completează setul de accesorii al sistemului Alisply pentru realizarea decofrării cu macara a geometriilor tubulare. Cofrajul retractil oferă o valoare adăugată ridicată siguranţei şi securităţii, deoarece nu este nevoie ca operatorul să intre în cofrajul interior pentru a-l decofra, cum se face îm mod tradiţional. Este vorba de un sistem care oferă o productivitate crescută datorită acţionării automate prin intermediul forţei verticale a macaralei. Montajul Panoului Rectractil cu Sistemul Alisply Pereţi se realizează cu Scoaba Manuală, fără a mai fi necesare unelte.

 

Rentabil

Datorită timpului redus de decofrare se reduce în mod notabil perioada de aşteptare pentru turnarea următoareleor elemente. Uşurinţă în cofrare/decofrare.

 

Acţionare automată

Cofrajul retractil dispune de mecanismele necesare pentru ca acţionarea verticala a macaralei să se traducă într-o mişcare orizontală de retracţie a cofrajului.

 

Sigur

Cofrajul interior formează o unitate individuală fără piese separte care s-ar putea desprinde. În plus, nu este necesar ca operatorul să între în geometria interioară pentru a trece tiranţii Dywidag.

Descărcați catalogul Cofraj Alsina în format pdf

Toate cataloagele și manualele noastre pe Alsina.com