ALUFLEX

 

Sistem inovator de cofrare a plăcilor cu grinzi de lemn, care incorporează elemente mecanizate pentru a creşte productivitatea. Sistemul Aluflex utilizează doar trei elemente de bază (Grindă Portantă din Aluminiu cu U multiple, Grindă de lemn HT-20 şi pop). Cu ajutorul acestor trei elemente şi a unei metode de lucru studiate şi folosite de către clienţii Alsina de mai bine de 30 de ani, Aluflex este soluţia ideală pentru realizarea planşeelor de beton într-un mod cât mai rentabil.

 

Uşor

Grinda Portantă din Aluminiu de 4 m are o greutate de 15,5 kg. Acesta este elementul care trebuie manipulat de cele mai multe ori, aşadar trebuie să fie uşor şi rezistent în acelaşi timp.
Rapid şi rezistent

 

Rapid şi rezistent

Grinda Portantă din Aluminiu este proiectată pentru a susţine şi recalcula grinzile de lemn, în funcţie de încărcarea plăcii. Astfel, nu este necesară măsurarea distanţelor şi nici asigurarea grinzii de lemn, motiv pentru care montajul este mai rapid decât cu sistemele tradiţionale din lemn.
Sigur

 

Sigur

Grinda Portantă din Aluminiu şi grinda de lemn HT-20, dispun de Balustradă de Siguranţă pentru protecţia cofratorului la montarea sistemului. De asemenea se poate utiliza sistemul Alsipercha pentru placarea nivelului în cea mai mare siguranţă

Descărcați catalogul Cofraj Alsina în format pdf

Toate cataloagele și manualele noastre pe Alsina.com