COLŢAR BITRONCONIC

Colţar rectractil pentru Alisply destinat decofrării şi recuperării cofrajului interior pentru geometrii tubulare cum ar fi stâlpii sau casa liftului. Caracteristica principală a sistemului constă în aceea că colţarele reduc dimensiunile generale ale cofrajului interior permiţând recuperarea cofrajului interior.

 

Durabil

Noul colţar bitronconic pentru cofraje interioare cu panouri Alisply, permite recuperarea cofrajului interior în cazul majorităţii formelor tubulare.

 

Productiv

Colţarul bitronconic pentru Alisply oferă o productivitate mare datorită sistemului de pene bitronconice. Acest sistem realizează o compensare a dimensiunilor cu scopul de a putea retrage cofrajul interior dintr-o singură mişcare, fără a fi necesară demontarea panourilor Alisply.

 

Rentabil

Colţarul bitronconic este adaptat în întregime pentru a fi utilizat cu panoul Alisply deoarece are aripiore laterale cu profil GR pentru a putea fi prins cu scoaba GR-2.

 

Compatibil

Noile colţare bitronconice vor fi mereu potrivite pentru orice formă tubulară unde colţurile vor fi drepte, adică geometria de realizat nu are şanfrenuri interioarea şi deci trebuie realizat cu alt sistem retractil.

Descărcați catalogul Cofraj Alsina în format pdf

Toate cataloagele și manualele noastre pe Alsina.com