Grindă de Agăţare

(cu Mecanoflex şi Legătură de Susţinere)

Sisteme de Cofrare · Cofrare plafoane

GRINDĂ DE AGĂŢARE (cu Mecanoflex şi Legătură de Susţinere)

Sistem de cofrare proiectat pentru execuţia grinzilor de agăţare in-situ. Soluţia Alsina, Grinda de Agăţare Mecanoflex, este formată doar din 2 elemente care au fost proiectate pentru a înlesni un montaj rapid şi în siguranţă. Folosirea acestei soluţii creşte considerabil productivitatea pe şantier şi permite economii cu mâna de lucru şi materialul.

 

Versatil

Orice pop convenţional se adaptează la Sistemul de Grinzi Mecanoflex. Grinzile de susţinere laterale sunt elemente standard ale sistemului, aşadar se refolosesc. Execuţia grinzilor se realizează rapid, simplu şi în siguranţă.

 

Rentabil

Simplu: format din 2 elemente de bază cu care se pot realiza orice tip de grinzi.
Rapid: design-ul sistemlui facilitează montajul în siguranţă pe şantier.
Rentabil: toate elementele se refolosesc, economisind mult material, mână de lucru şi timp de execuţie.

 

Finisaj la vedere

Sistem proiectat pentru a realiza orice tip de grinzi. Soluţionează în mod eficient lucrările de finisare ale tăbliilor grinzilor. Folosirea peliculei fenolice şi doar a câteva elemente de trecere, oferă grinzii finisaj la vedere.

 

Montaj

Fixarea popilor cu Tripodurile de sprijin. La fiecare pop se fixează un Suport Traversă şi o Grindă de Susţinere de Lemn.
Vom fixa panoul fenolic în capătul grinzii şi îl vom prinde în cuie de Grinzile de Susţinere.

Odată ce armătura a fost fixată, se închide cofrajul în formă de U. Apoi se fixează profilele de 1,5 m şi se prind în cuie de grinzile de susţinere cu lemn pentru a evita ca betonul să se scurgă.

Cu ajutorul barelor dywidag fixăm ginzile de susţinere cu lemn deasupra, prindem legăturile şi strângem cu şurubul-fluture.

Susţinem cu proptele de lemn, sprijinindu-ne în suportul traversă. Odată finalizată faza de cofrare, se trece la turnarea betonului.

 

Sistemul Alsina de Cofrare a Grinzilor

Element priectat pentru a susţine orice tip de panou pentru a închide laterala grinzii de cofrat. Suportul este unit de panoul de lemn sau de fenolic cu cuie sau şuruburi.

Caracteristicile sistemului:

  • Montaj rapid şi simplu de către operatorii de pe şantier.
  • Compatibil cu orice tip de cofraj cu cant pentru grinzi, fie panou sau placă fenolică.
  • Sistem sigur cu 8 găuri pentru cuie şi laterale.

Descărcați catalogul Cofraj Alsina în format pdf

Toate cataloagele și manualele noastre pe Alsina.com