MASĂ MULTIFORM

Sistem preasamblat proiectat pentru execuția planşeelor. Sistemul Mese Alsina este indicat în special pentru realizarea proiectelor de mari dimensiuni şi cu o suprafaţă unde distribuţia stâlpilor corespunde unei geometrii regulate. Sistemul de Mese permite execuţia oricărui tip de planşeu, deşi este proiectat special pentru realizarea plăcilor masive. Alsina furnizează Masa Alsina la o mărime standard, deşi se poate lua în calcul fabricarea pe comandă în funcţie de necesităţile proiectului care trebuie executat. Masa este formată din grinzi metalice şi grinzi de lemn pentru a oferi un ansamblu stabil şi rezistent. Căptușeala este din placaj fenolic care oferă o bună calitate a betonului.

 

AVANTAJE ALE SISTEMULUI DE SUSŢINERE

Masa Alsina se adaptează Cintrului Uşor Alsina. De asemenea se adaptează popilor prin intermediul Capului de Grindă fix şi Capului de Grindă rabatabil, care permite plierea popilor şi evitarea obstacolelor în mişcarea meselor.

 

DEPLASAREA PE ORIZONTALĂ

Căruciorul de transport, element esenţial pentru deplasarea pe orizontală a meselor. Dispune de un sistem hidraulic pentru ridicarea mesei, design-ul premiţându-i să se plieze pentru a ajunge în orice spaţiu şi zonă a şantierului.

 

DEPLASAREA PE VERTICALĂ

Cârligul pentru macara, este elementul esenţial pentru deplasarea pe orizontală a meselor. Dispune de un mecanism automat care deplasează centrul de gravitaţie. Permite încărcarea meselor în ambele sensuri.

 

SIGUR

Sistemul Masa Alsina este compatibil cu sistemul Alsipercha. Astfel se asigură în orice moment siguranţa operatorului în faza de aşezare a panourilor de cofrare şi finisare.

Descărcați catalogul Cofraj Alsina în format pdf

Toate cataloagele și manualele noastre pe Alsina.com