WALLITE

Cofraj uşor pentru pereţi care conferă o versatilitate mare şi adaptabilitate la orice geometrie. Sistemul dispune de o prindere rapida care se traduce printr-o productivitate ridicată a montajului. Cu doar 4 laţimi de panou, un colţar şi câteva accesorii, cere se fixează foarte simplu, se poate realiza orice geometrie.

 

Greutate redusă şi uşor de manipulat

Modulele de panouri pot fi transportate şi asamblate de către o singură persoană, deoarece au o greutate redusă şi sunt uşor de manevrat, fapt care perimite utilizarea acestora fără ajutorul macaralei (30 kg/m2). Elementele structurii sunt realizate din metal, iar placa de lemn are pelicula fenolică.

 

Economic

Sistemul de panouri permite nu numai obţinerea unor rezultate de calitate, ci şi reducerea costurilor, în comparaţie cu alte sisteme de cofrare.

 

Rezistent

Panourile rezistă la presiuni de până la 40 kN/m2. Deoarece este un sistem de cofrare industrializat, fabricarea lor se realizează la standarde internaţionale de siguranţă şi calitate.

 

Durabil

Finisajul galvanizat electrolitic şi design-ul cu peliculă fenolică reversibilă, pentru a putea fi folosit pe ambele părţi, conferă produsului caracteristicile necesare pentru a putea primi un număr mare de întrebuinţări pe şantier.

 

Simplu

Uşurinţa montării şi demontării face ca acesta să fie un sistem cu o productivitate crescută. Piesele de îmbinare ale WALLITE, Clips de Îmbinare Wallite (33950), sunt proiectate pentru a permite fixarea doar folosind ciocanul, nefiind necesar ca operatorul să folosească unelte speciale.
În plus, cu doar un colţar se realizează cofrajele de coţuri interioare, exterioare, articulare interioară şi exterioară inclusiv colţ fix interior blocat cu propriul clips WALLITE.

 

Modular

Panourile modulare permit obţinerea unei game largi de posibilități de construcție și se pot adapta la orice geometrie fără a mai fi nevoie de alte elemente în plus. Utilizarea sa este luată în calcul pentru orice fel de lucrare la care se doreşte obţinerea unui finisaj bun, atât pentru suprafețe mici cât şi pentru suprafeţe extinse. De asemenea reprezintă o soluţie pentru pereţi cu o faţă, fundaţii, grinzi, stâlpi și orice structură verticală.

 

Montaj Arc şi Colţar

Sistemului Wallite i se poate ataşa arcul şi colţarul sistemului Alispilar, pentru a da un mic şanfren colţurilor şi a îmbunătăţi aspectul finit.

Descărcați catalogul Cofraj Alsina în format pdf

Toate cataloagele și manualele noastre pe Alsina.com