Sisteme de Cofrare

GAMA DE SOLUŢII

Noua dimensiune dobândită de companie ne obligă să fim inovativi pentru a ne adapta pieţei şi pentru a îmbunătăţi calitatea oferită prin produsele şi serviciile noastre. Toate resursele companiei sunt orientate către îmbunătăţirea activităţii de proiectare, producţie, închiriere şi vânzare a sistemelor de cofrare pentru beton. În acest context, Alsina dispune de personal specializat orientat către dezvoltarea, producţia şi distribuţia produselor sale, având misiunea de a garanta calitatea serviciilor oferite.

CERCETARE ŞI DEZVOLTARE

În cadrul Alsina ne sprijinim ferm pe investiţiile în echipamente de producţie inovatoare şi pe tehnici complexe de cercetare dezvoltare care să îşi cumuleze valoarea pe piaţă şi care să ne orienteze către viitor. Drept dovadă stau cele peste 100 de produse patentate de către Alsina care au revoluţionat sectorul cofrării în construcţiile rezidenţiale şi nerezidenţiale, al lucrărilor civile şi al sistemelor de siguranţă. În acest scop, Alsina beneficiază de un plan de investiţii amplu care este completat cu un proces formativ intern continuu destinat personalului companiei. Considerăm că doar cu ajutorul celor mai bune tehnologii şi al celui mai bun personal, putem oferi clienţilor noştri cele mai bune soluţii.

VÂNZARE, ÎNCHIRIERE şi ASISTENŢĂ TEHNICĂ

Alsina îşi fundamentează activitatea pe vânzarea şi închirierea sistemelor de cofrare pentru beton. De asemenea, în mod excepţional, oferă şi posibilitatea montării elementelor de sprijin precum popii şi cintrele. Responsabilul departamentului comercial din zona dumneavoastră se află total la dispoziţia dumneavoastră pentru a vă asculta, a vă sfătui şi pentru a vă oferi întotdeauna cea mai bună soluţie pentru a vă rezolva ”in situ” proiectul. Alsina este o companie care în mod constant îşi înnoieşte şi îşi îmbunătăţeşte gama sistemelor de cofrare. Din aceste motive, echipa departamentului comercial îşi desfăşoară acţiunile de formare ”in situ”. Experienţa dobândită în aceste sesiuni formative ne ajută la îmbunătăţirea sistemelor şi proceselor de cofrare ale Alsina.